Jacqueline Broeshart

Persoonlijke Navigator

Mijn ervaring in de geneeskunde is breed. De meeste ervaring heb ik als arts-assistent in de dermatologie, allergologie en psychiatrie. Ik heb in diverse ziekenhuizen gewerkt, alsook bij een alarmcentrale, in een privé praktijk en een geestelijke gezondheidszorginstelling. Hierdoor heb ik duidelijk zicht op de structuur binnen de gezondheidszorg. Bij Medical Navigator is een groot netwerk betrokken, waardoor ik kan beschikken over meer dan alleen mijn eigen medische kennis. Graag laat ik je de wegen zien waaruit je kiezen kan en begeleid ik je zodat jij de weg vindt die jij nemen wil.

Als persoon ben ik behalve arts ook moeder, echtgenote, dochter en vriendin. Verder heb ik naast mijn passie voor mensen een grote passie voor sporten. Overige interesses zijn filosofie, koken en fotograferen.

Als Persoonlijk Navigator wil ik je overzicht geven bij de keuzes die er door jou te maken zijn. Door samen te kijken waar jij behoefte aan hebt en de mogelijkheden op een rijtje te zetten, kan jij regie houden over de keuzes die er door jou te maken zijn.

Weten of het iets voor u is?

Geheel gratis en vrijblijvend