Jort Berghuis

Persoonlijke Navigator

Ik ben sinds 2015 huisarts in Amsterdam.
Mijn geneeskunde-opleiding heb ik in Maastricht gevolgd. Na de opleiding ben ik als arts-niet-in-opleiding werkzaam geweest in de regio Eindhoven en daarna Curaçao. In 2012 ben ik verhuisd naar Amsterdam om daar mijn opleiding tot huisarts te volgen. Op dit moment ben ik waarnemend huisarts en werk in verschillende praktijken in Amsterdam en omstreken.

De gezondheidszorg ontwikkelt zich steeds verder. We kunnen tegenwoordig veel meer. En in Nederland is bijna alle zorg ook nog eens toegankelijk voor iedereen. De tijd die je als patiënt samen met de arts hebt is echter maar kort. En in die korte periode moeten er soms grote beslissingen genomen worden. Dat kan lastig zijn als er in zo’n korte periode zoveel informatie op je af komt en zoveel emotie op komt.
Ik heb me daarom aangemeld bij Medical Navigator. Om mensen te helpen de juiste informatie te krijgen en de juiste vragen te kunnen stellen aan de experts. Om zo tot een weloverwogen beslissing te komen in een emotioneel turbulente tijd. Een beslissing waar je achter staat en vertrouwen in hebt.

Weten of het iets voor u is?

Geheel gratis en vrijblijvend