Ruby Corveleijn

Persoonlijke Navigator

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waarna ik me gespecialiseerd heb tot orthopedisch chirurg. Naast mijn werkzaamheden als orthopeed zet ik me ook in voor Medical Navigator.

Zowel als professional als als zeer direct betrokkene van iemand met de diagnose kanker, weet ik hoe belangrijk het  is om in een tijd van angst en onzekerheid iemand te hebben die je begeleidt bij het maken van belangrijke keuzes en beslissingen. Wat voor u als patiënt de beste behandeling is, valt niet enkel uit richtlijnen en wetenschappelijke publicaties te halen. Voor u als patiënt is het belangrijk over te brengen wat voor u het belangrijkst is en waar u uw beslissingen op baseert. Om dit goed te kunnen is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Immers, alleen bij voldoende kennis kunt u goede keuzes maken. Als Personal Navigator help  ik daarbij. Ik probeer u overzicht te geven van uw mogelijkheden nadat we samen goed in kaart brengen wat uw vragen en wensen zijn.
Zo kan ik uw medische informatie voor u duiden, of zoeken naar aanvullende informatie waar u zelf moeilijk toegang toe heeft. U kan mij gebruiken als sparringpartner, of coach tijdens uw behandeltraject. U krijgt hierdoor meer vertrouwen om met uw behandelaar voor u belangrijke zaken met betrekking tot uw behandeling te bespreken. Een mondige patiënt is immers een goed geïnformeerde patiënt. Daarnaast heeft ook uw behandelend specialist, om gezamenlijk te kunnen beslissen, baat bij goed inzicht in úw situatie.

Weten of het iets voor u is?

Geheel gratis en vrijblijvend