Oprichters

Sandra Kloezen

CEO Medical Navigator


Ik geloof erin dat je de regie kunt houden over je eigen leven, ook als je ziek bent. Dat begint met inzicht in je medische situatie en overzicht in je mogelijkheden en de gevolgen daarvan. Dat geeft je rust en vertrouwen. En dat is precies wat je nodig hebt om de voor jou best passende keuze samen met je eigen arts te maken. Het is heel normaal, dat je hulp inschakelt als je voor moeilijke medische keuzes staat. Medical Navigator biedt die hulp.

Sandra werkte als arts en manager voor organisaties in de kankerbestrijding en heeft daardoor kennis en contacten op vele gebieden. Jarenlang zag zij hoeveel stress mensen ondervinden wanneer zij voor ingrijpende medische keuzes staan. Het gaat om de behoefte aan extra kennis, uitleg en aandacht. Sandra’s overtuiging is dat een goede voorbereiding leidt tot een beter gesprek met je arts en tot betere keuzes voor jezelf. Haar streven is dat Medical Navigator straks voor iedereen toegankelijk is.

Dirk Bosman

Ondernemer


Mijn passie is de zorg verbeteren. Ik ben altijd op zoek naar initiatieven die een nieuwe beweging in gang zetten. Initiatieven die ervoor zorgen dat je zelf aan het roer kunt blijven. Dat is voor mij de kern van Medical Navigator. Toegang tot onafhankelijke kennis en aandacht.

Dirk is een ondernemer die investeert in waardevolle en duurzame initiatieven in de gezondheidszorg. Hij runde samen met zijn broer een succesvol familiebedrijf in medische en orthopedische hulpmiddelen en merkte hoeveel vragen van de mensen onbeantwoord blijven. Dirk vindt dat het beantwoorden van die vragen de basis is voor een actieve betrokkenheid bij je eigen gezondheid en bij de medische behandeling die je ondergaat.