Overzicht

Ik ben gewend altijd mijn eigen boontjes te doppen, zoek altijd alles tot in de puntjes uit en kan zaken heel goed op een rij krijgen. Als het dan plotseling om je eigen leven gaat, dan gaan echt alle remmen los en is er maar een die je vooruit kan helpen en dat ben je zelf! Is dat eigenwijsheid? Ja, maar helaas dikwijls realiteit. Hulp van buiten heeft mij maar zelden echt kunnen helpen.

Dan wijst je dochter je op een nieuw initiatief van een aantal bevlogen artsen die zich verzameld hebben onder de naam Medical Navigator. Je parkeert het, je kan het immers zelf wel. Totdat je in een artikel in de krant leest dat Medical Navigator je wellicht ook op weg kan helpen om uit te vinden of immuuntherapie haalbaar is.

Je neemt contact op en binnen een week krijg je een compleet en heel goed onderbouwd verhaal met antwoord op al je vragen en wensen. Dat je ook nog eens wezenlijk vooruithelpt in je zoektocht naar de beste behandeling van je uitgezaaide prostaatkanker, waar je zo plotseling mee werd geconfronteerd. Alleen maar lof, heel veel lof voor dit prachtige initiatief van deze artsen.

Wilt u weten wat onze Navigators
voor u kunnen doen?

Wilt u weten wat
onze Navigator voor
u kunnen doen?

Geheel gratis en vrijblijvend